Nyelv:
Kezdd el!
Eladó
Kiadó
Tulajdonos vagyok
Ingatlanos vagyok
Zoomlla-funkciók
Az egyedülálló Zoomlla-technológia segítségével így tudod értékesíteni az ingatlanodat.
Megnézem a tulajdonosoknak szánt videót

Ingatlanod a hét minden napján, 24 órában látogatható

A ZoomllaTour segítségével bárki, bármikor virtuális sétát tehet az ingatlanodban időpontegyeztetés nélkül.

Tudj meg többet!

Hirdesd az ingatlanodat reális áron

Használd a ZoomllaMeter-t, hogy a közösség értékes visszajelzései segítsék a megfelelő ár kialakítását és a gyorsabb eladást!

Tudj meg többet!

Találkozz ügyfeleiddel virtuálisan, ahogy neked kényelmes

Találkozz ZoomllaMeet-en a potenciális vevőkkel, és járjátok be együtt az ingatlanokat!

Tudj meg többet!

Fogadd az ajánlatokat online

Válaszd a legjobb ajánlatot, és zárd le az üzletet online - otthonról, kényelmesen.

Tudj meg többet!

Töltsd fel az ingatlanodat 5 egyszerű lépésben

Regisztráció
és hozd létre a profilodat!
Beküldés
az ingatlanodat!
Válassz egy időpontot
amikor munkatársunk felkereshet ingatlanodban és elkészítheti annak 3D-s ZoomllaTour-ját!
Hirdesd
az ingatlanodat 30 napig ingyenesen!
Lazíts
és fogadd az ajánlatokat - otthonról, kényelmesen!

Csatlakozz most, és élvezd a ZoomllaTour kínálta lehetőségeket 30 napig ingyenesen!

 • "Ellenajánlatokat küldözgettem a telefonomról"

  Miután felötöltöttem a lakásomat a Zoomllá-ra, nyaralni mentem a családommal. Ez azonban nem akadályozta meg az embereket abban, hogy körbejárják az ingatlanomat, és közvetlenül a telefonomra küldjenek ajánlatokat. Egy strandon töltött nap után a szállodában pihentünk, én pedig ellenajánlatokat küldözgettem! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű lesz eladni a lakásomat!

  Bolvári Ilona
  39M Ft-ért eladott ingatlan
 • "Rögtön azután, hogy felraktam az oldalra a hirdetést, elkezdtem pozitív visszajelzéseket és ajánlatokat kapni"

  A 3D ZoomllaTour-omat készítő kollégák, kedvesek, pontosak és gyorsak voltak. Nagyon elégedett voltam a végeredménnyel! És azok is, akik érdeklődtek a lakásom iránt, mert rögtön azután, hogy felraktam az oldalra a hirdetést, elkezdtem pozitív visszajelzéseket és ajánlatokat kapni. Zoomlla nélkül továbbra is én magam próbálnám befotózni a lakást, vagy már rég felvettem volna a kapcsolatot egy ingatlanközvetítővel, hogy segítsen eladni. Ehelyett pillanatok alatt eladtam az egészet egyedül!

  Bernáth Ferenc
  256M Ft-ért eladott ingatlan
 • "Nem volt időm és energiám minden alkalommal félbehagyni a munkát és rendet rakni"

  Azt hittem, nehéz lesz kiadni a lakásomat, amikor egy évre külföldre mentem dolgozni. Nem tudtam, hogy milyen árat kérjek, mit mondjak és mit mutassak meg róla. A költözés előkészületei mellett nem volt időm és energiám minden alkalommal félbehagyni a munkát és rendet rakni, amikor valaki meg akarta nézni a lakásomat. A ZoomllaMeternek köszönhetően azonban sokkal könnyebb volt meghatározni a megfelelő árat, és a munkahelyem kávészüneteiben is tudtam beszélgetni az érdeklődőkkel. Zoomlla, időt és pénzt spóroltál meg nekem, amit egyébként soha nem kaptam volna vissza!

  Horváth Győző
  Bérbeadott:

Eladnád vagy kiadnád az ingatlanodat?
A Zoomlla az egyetlen olyan hely, ahol ezt online megteheted, ezzel időt és pénzt spórolva.
Az első 30 nap ingyenes!

Ismerd meg a Zoomlla funkcióit

3D ZoomllaTour

Mutasd be ingatlanod a Zoomlla csapata által készített nagy felbontású, interaktív 3D virtuális túra technológia segítségével. A Zoomlla teljes körű 3D-lakásmodelljén keresztül a felhasználók bármikor, bárhonnan bejárhatják, megmérhetik és felfedezhetik az ingatlanodat.

ZoomllaMeet

Találkozz virtuálisan potenciális ügyfelekkel a beépített 4K-tükrözési technológia segítségével, és járjátok be együtt az ingatlant valós időben. Mindezt egy intelligens kijelzőbe integrálva, amely szemléletesen jeleníti meg az ingatlanok összes részletét, beleértve a lokációt, az értékelést, az árat stb.

ZoomllaMeter

A tudás hatalom! A ZoomllaMeter segítségével értékes visszajelzéseket kaphatsz ingatlanod áráról, dizájnjáról és lokációjáról. Ez a közösségi alapú információ segít abban, hogy könnyedén végezhesd el a szükséges módosításokat, így gyorsabban tudod eladni az ingatlanodat és kevesebb ideig kell hirdetned a piacon.

ZoomllaBid

Helyezd a tárgyalási folyamatot az online térbe, hogy az ingatlanodra beérkező ajánlatokat egyből a ZoomllaBid vezérlőpultján láthasd. Kezeld az ajánlataidat, válaszd ki a legjobbat és zárd le - otthonról, kényelmesen!

Gyakran Ismételt Kérdések

Készíthetek saját fotókat a lakásomról a hirdetésemhez? Nagyon jó fotós vagyok!
Bár nem kételkedünk abban, hogy lenyűgöző fotókat készítesz, megígértük leendő vásárlóinknak, hogy a ZoomllaTour segítségével nézhetnek körbe oldalunk összes ingatlanjában. Ezenkívül csak abban az esetben tudjuk garantálni, hogy minden hirdetés ugyanúgy nézzen ki, ha azt csapatunk speciális kameráink segítségével készíti. Mindenesetre, mi ezt ingyen megcsináljuk, úgy hogy neked egy ujjadat sem kell mozdítanod!
Sokáig tart egy virtuális túra elkészítése?
Egyáltalán nem. A forgatás az ingatlan méretétől függően legfeljebb másfél órát vesz igénybe. Ha a hétköznap nem alkalmas a lakástulajdonosnak, csapatunk hétvégére is tud időpontot egyeztetni.
Mi történik, ha úgy döntök, hogy nem teszem közzé ingatlanhirdetésemet, miután elkészíték a ZoomllaTour-omat? Kell fizetnem ebben az esetben?
Bár mi ezt nagyon sajnálnánk, de abban az esetben sem számítanánk fel díjat a lakásmodell elkészítéséért, ha úgy döntene, hogy nem hirdeti nálunk az ingatlanát.
Új bútorokat és szép festményeket vásároltam a lakásomba, és szeretném, ha ezek is láthatóak lennének a ZoomllaTour-omban. Kellene fizetnem azért, hogy újat készítsenek?
Igen, ennek extra költsége van. Minden hirdetéshez egy ingyenes 3D ZoomllaTour-t tudunk biztosítani.
Több
Mégis inkább ingatlanközvetítőn keresztül szeretnél eladni?
Ingatlanközvetítő bevonása