Nyelv:
Kezdd el!
Eladó
Kiadó
Tulajdonos vagyok
Ingatlanos vagyok
Zoomlla-funkciók
Bejárás. Találkozó. Megállapodás. - A kanapédból, kényelmesen.
Megnézem az érdeklődőknek szánt videót

Ismerd meg a Zoomlla funkcióit

3D ZoomllaTour

Fedezd fel a Zoomlla összes ingatlanát a csapatunk által készített nagy felbontású, interaktív 3D virtuális túra technológiával. A Zoomlla teljes körű 3D-lakásmodelljén keresztül a felhasználók bármikor, bárhonnan bejárhatják, megmérhetik és felfedezhetik az összes ingatlant.

ZoomllaMeet

Találkozz virtuálisan az eladóval (vagy másokkal) a beépített 4K-tükrözési technológia segítségével, és járjatok be együtt akár több ingatlant valós időben. Mindezt egy intelligens kijelzőbe integrálva, amely szemléletesen jeleníti meg az ingatlanok összes részletét, beleértve a lokációt, az értékelést, az árat stb.

ZoomllaMeter

A tudás hatalom! A ZoomllaMeter segítségével értékes visszajelzéseket kaphatsz bármelyik ingatlan áráról, dizájnjáról és lokációjáról. Ez a közösségi alapú információ segít magabiztos döntéseket hozni. Számít a véleményed, ezért ne felejtsd el értékelni a megtekintett ingatlanokat!

ZoomllaBid

Helyezd a tárgyalási folyamatot az online térbe, hogy a ZoomllaBid segítségével minél több releváns ingatlanra tehess ajánlatot, növelve ezzel az esélyedet a legjobb üzletre. Válaszd ki ezek közül a legígéretesebbet, és szerezz 14 napos exkluzivitást az ingatlanra, hogy komolyabb erőfeszítés nélkül köthesd meg az üzletet.

Ingatlanközveítőt keresel?
A Zoomlla ebben is tud segíteni!
Ingatlanközvetítő bevonása