Nyelv:
Kezdd el!
Eladó
Kiadó
Tulajdonos vagyok
Ingatlanos vagyok
Zoomlla-funkciók
A Zoomllá-val naponta 20+ ügyféllel találkozhatsz és rengeteg ingatlant mutathatsz be
Megnézem az ingatlanosoknak szánt videót

Meghirdetett ingatlanjaid a hét minden napján, 24 órában látogathatóak

A ZoomllaTour segítségével bárki, bármikor virtuális sétát tehet a meghirdetett ingatlanjaidban időpontegyeztetés nélkül.

Tudj meg többet!

Hirdesd az ingatlanodat reális áron

Használd a ZoomllaMeter-t, hogy a közösség értékes visszajelzései segítsék a megfelelő ár kialakítását és a gyorsabb eladást!

Tudj meg többet!

Találkozz ügyfeleiddel virtuálisan, ahogy neked kényelmes

Találkozz ZoomllaMeet-en a potenciális vevőkkel, és járjatok be együtt akár több ingatlant is egyszerre!

Tudj meg többet!

Fogadd az ajánlatokat online

Válaszd a legjobb ajánlatot, és zárd le az üzletet online - otthonról, kényelmesen.

Tudj meg többet!

Szerezz még több érdeklődőt 5 egyszerű lépésben

Regisztráció
és hozd létre a profilodat!
Beküldés
ingatlanokat és véglegesítsd az ingatlanközvetítői profilodat
Válassz egy időpontot
amikor munkatársunk felkeresheti az ingatlant és elkészítheti annak 3D-s ZoomllaTour-ját!
Hirdesd az ingatlant
és szerepelj az ingatlanközvetítői adatbázisunkban - 30 napig ingyenesen!
Lazíts
és fogadd az online ajánlatokat a meghirdetett ingatlanjaidra és várd a tulajdonosok új megbízásait

Csatlakozz most, és töltsd fel az ingatlanjaidat 30 napig ingyenesen!

 • "Egymás után akár 20 embert is körbevezethetek

  A Zoomlla segítségével hihetetlenül sok időt és erőfeszítést spórolhatok meg. Mielőtt regisztráltam, a napok felét azzal töltöttem, hogy az autómban ültem, és lakásokat mutogattam olyan érdeklődőknek, akik igazából valami mást kerestek. Emiatt a munkám sokszor frusztráló és lassú volt. Most viszont akár napi 20 ügyféllel is találkozhatok az irodám kényelméből. Ha más ingatlant szeretnének látni, egy másodperc alatt át tudok váltani ugyanabban a ZoomllaMeet videohívásban egy másik lakásra!

  Kohári Miklós
  56M Ft-ért eladott ingatlan
 • "ZoomllaMeter helps me to set the right price."

  The ZoomllaMeter has helped me a great deal when finding the right price for the properties I am listing. In my profession, customer feedback usually comes from a handful of people I meet when I show them around an apartment. With the ZoomllaMeter, I get many more opinions that help me to see if I have to lower the price a little or if I can set it higher because it is in high demand.

  Tóth Virág
  162M Ft-ért eladott ingatlan
 • "Clients trust an agent who can present a property professionally."

  My prospective buyers love the ZoomllaTour, and so do I. It shows so much detail and clients trust an agent who can present them a property professionally. Also, it doesn't take much longer to prepare than an ordinary photoshoot: even if the owner is at home, it doesn't bother them too much and they certainly appreciate the fact that after it is done, prospective buyers will use it to look around the apartment first, instead of going there.

  Kiss Bertalan
  98M Ft-ért eladott ingatlan

Eladnád vagy kiadnád az ingatlanodat?
A Zoomlla az egyetlen olyan hely, ahol ezt online megteheted, ezzel időt és pénzt spórolva.
Az első 30 nap ingyenes!

Ismerd meg a Zoomlla funkcióit

3D ZoomllaTour

Mutasd be a meghirdetett ingatlanjaidat a Zoomlla csapata által készített nagy felbontású, interaktív 3D virtuális túra technológia segítségével. A Zoomlla teljes körű 3D-lakásmodelljén keresztül a felhasználók bármikor, bárhonnan bejárhatják, megmérhetik és felfedezhetik meghirdetett ingatlanjaidat.

ZoomllaMeet

Találkozz virtuálisan potenciális ügyfelekkel a beépített 4K-tükrözési technológia segítségével, és járjatok be együtt akár több ingatlant is valós időben. Mindezt egy intelligens kijelzőbe integrálva, amely szemléletesen jeleníti meg az ingatlanjaid összes részletét, beleértve a lokációt, az értékelést, az árat stb. egy híváson belül.

ZoomllaMeter

A tudás hatalom! A ZoomllaMeter segítségével értékes visszajelzéseket kaphatsz az ingatlanod áráról, dizájnjáról és lokációjáról. Ez a közösségi alapú információ segít abban, hogy könnyedén végezhesd el a szükséges módosításokat, így gyorsabban tudod eladni az ingatlanodat és kevesebb ideig kell hirdetned a piacon.

ZoomllaBid

Helyezd a tárgyalási folyamatot az online térbe, hogy a meghirdetett ingatlanjaidra beérkező ajánlatokat egyből a ZoomllaBid vezérlőpultján láthasd. Kezeld az ajánlataidat, mutasd meg a tulajdonosnak a legjobbat és zárd le az eladást - a munkahelyedről, kényelmesen!

Gyakran Ismételt Kérdések

Készíthetek saját fotókat a lakásomról a hirdetésemhez? Nagyon jó fotós vagyok!
Bár nem kételkedünk abban, hogy lenyűgöző fotókat készítesz, megígértük leendő vásárlóinknak, hogy a ZoomllaTour segítségével nézhetnek körbe oldalunk összes ingatlanjában. Ezenkívül csak abban az esetben tudjuk garantálni, hogy minden hirdetés ugyanúgy nézzen ki, ha azt csapatunk speciális kameráink segítségével készíti. Mindenesetre, mi ezt ingyen megcsináljuk, úgy hogy neked egy ujjadat sem kell mozdítanod!
Sokáig tart egy virtuális túra elkészítése?
Egyáltalán nem. A forgatás az ingatlan méretétől függően legfeljebb másfél órát vesz igénybe. Ha a hétköznap nem alkalmas a lakástulajdonosnak, csapatunk hétvégére is tud időpontot egyeztetni.
Mi történik, ha úgy döntök, hogy nem teszem közzé ingatlanhirdetésemet, miután elkészíték a ZoomllaTour-omat? Kell fizetnem ebben az esetben?
Bár mi ezt nagyon sajnálnánk, de abban az esetben sem számítanánk fel díjat a lakásmodell elkészítéséért, ha úgy döntene, hogy nem hirdeti nálunk az ingatlanát.
Új bútorokat és szép festményeket vásároltam a lakásomba, és szeretném, ha ezek is láthatóak lennének a ZoomllaTour-omban. Kellene fizetnem azért, hogy újat készítsenek?
Igen, ennek extra költsége van. Minden hirdetéshez egy ingyenes 3D ZoomllaTour-t tudunk biztosítani.
Több
Készen állsz a Zoomllá-ra?
Ingatlan feltöltése
30 napig ingyenes!
Csatlakozz most, és szerepelj az ingatlanközvetítői adatbázisunkban 90 napig ingyenesen!